Пятница, 29.03.2024, 14:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Январь » 15 » Як обрати ювелірні прикраси?
00:17
Як обрати ювелірні прикраси?

Вміння правильно підбирати одяг відповідно з модою, комбінувати кольори елементів костюма, правильно робити макіяж і вміло підбирати аксесуари, безсумнівно, дозволить будь-якій жінці виглядати чудово.

Однак без правильно підібраних ювелірних прикрас образ залишиться незавершеним.

Ювелірні прикраси здатні підкреслити красу рук, колір очей, тонку витончену шию, а також приховати невеликі недоліки завдяки правильно підібраній формою і розміром.

Як же слід вибирати кільця, браслети, сережки та намиста, щоб максимально підкреслити свої достоїнства і відвернути увагу від дрібних недоліків?

Як вибирати обручки?

Споконвіку красиві кільця і персні, оздоблені коштовним камінням, вважалися ознакою належності до певного прошарку суспільства, підкреслюючи статус власника.

При виборі кільця слід обов'язково брати до уваги форму кисті руки.
Молодим дівчатам краще вибирати тонкі кільця з невеликими камінням. Це підкреслить витонченість молодих рук. Жінкам у віці краще зупинити свій вибір на великих виробах з великим каменем.

Замовляйте оригінальні ювелірні прикраси на сайті: www.silverland.com.ua

В залежності від довжини пальців потрібно намагатися вибирати вироби більш великі для більш довгих пальців. В іншому випадку маленький перстень буде виглядати по-дитячому безглуздо.

При коротких і не надто тонких пальцях краще віддати перевагу невеликим колечка.

Перед покупкою уважно огляньте всі наявні в оздобленні камені – їх колір, чистота і прозорість не повинні відрізнятися від зазначених в ярлику виробу. Також не забудьте перевірити, чи добре все камені закріплені.

Як вибрати сережки?

Вибираючи сережки, в першу чергу слід виходити з їх геометричної форми і форми обличчя.

Круглолицим жінкам краще всього підійдуть сережки витягнутої форми, візуально подовжують обличчя. Жінкам же з витягнутої овальної формою обличчя краще вибирати круглі сережки у вигляді кілець.

При формі особи у вигляді трикутника краще вибрати сережки круглі чи абстрактної форми, а також сережки у вигляді підвісок.

Крім форми особи слід звернути увагу на колір шкіри. Так, дівчатам з теплим відтінком шкіри краще підійдуть сережки золотистого або бронзового відтінку. При більш холодному цветотипе слід вибирати вироби з срібла, платини або мельхіору.

Не менш важливий колір каменів у сережках, який повинен відтіняти колір очей. 

Темні камені теплих відтінків (рубін, гранат, аметист) в поєднанні з темним кольором очей надають особі святкову виразність. Власницям світлих очей краще підбирати більш світлі камені в колір очей. Сережки з іскристими діамантами додадуть очам додатковий блиск.

Перед покупкою слід уважно перевірити кріплення каменів надійність фіксації замку, відсутність дефектів оправи і виступаючих задирок, якими можна поранитися.

Як вибрати намисто, намисто і кольє?

В залежності від довжини шиї і віку при виборі прикрас слід користуватися наступними правилами. 

Чим молодше шкіра і довша шия, тим більш короткі намиста або намисто слід віддати перевагу. З віком довжина прикрас збільшується, щоб відвернути увагу від вже немолодий шкіри, підбираються намиста такої довжини, щоб найяскравіша частина розташовувалася нижче ключиць.

При короткій шиї рекомендується носити довгі прикраси – намиста або намиста повинні спускатися нижче ключиць не менш, ніж на п'ять сантиметрів. Також при цьому добре вибирати одяг з V-подібним вирізом, візуально подовжують шию.

Вибравши прикраса потрібної довжини, зверніть увагу на якість його виготовлення. Після кожної намистини нитка повинна бути перев'язана, а вузлики повинні бути одного розміру. Отвір в намистинах повинно знаходитися строго по центру. Також уважно огляньте намистини на предмет відсутності сколів, а кулон – на міцність фіксації замку і надійність кріплення до підвісці.

Як розшифрувати написи на етикетці?

Купуючи ювелірны прикраси, обов'язково уважно подивіться, що вказано на його ярличку. Щоб не здогадуватися, що значать ті чи інші позначення, розглянемо приклад ярлика на діаманті.

Діамант 1 Кр 57-0,30 3/1

1 – цифра, що позначає кількість діамантів у виробі.
Кр – форма огранювання (в даному випадку – кругла).
57 – число, що позначає кількість граней діаманта.
0,30 – вага каменю в каратах (1 карат = 0,2 г).
3 – код, що позначає колір діаманта за шкалою від 1 (безбарвний) до 9 (легкий жовтуватий відтінок).
1 – код дефектності діаманта. Від 1 до 3 – включень немає. Від 4 до 6 – є включення, які неозброєним оком не видно. Від 7 до 11 – ледь помітні включення. 12 – камінь з великою кількістю помітних включень.

Користуючись цими простими порадами, ви завжди зможете підібрати ювелірні прикраси, які підійдуть саме вам створити свій неповторний образ!

Просмотров: 491 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz