Среда, 08.05.2024, 23:04
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Сентябрь » 2 » Фізичні навантаження для схуднення
23:24
Фізичні навантаження для схуднення

Якщо ви успішно схудли, намагайтеся не припиняти рухатися. Кілька присідань, нахилів, віджимань і вправ для преса, зроблені будинку на килимі, допоможуть вам не тільки скинути вагу і виглядати стрункіше, але і відчувати себе краще і мати більше енергії.

Можна також танцювати вдома самій під музику, ходити пішки на роботу, кілька разів піднятися і спуститися по сходах з першого до останнього поверху - та що завгодно! Також прекрасно працює сауна з басейном. Важливо, щоб ви трохи спітніли і почервоніли, захекались - це значить, ваше серце працює в посиленому режимі і допомагає метаболізму, висновку жиру з клітин і перекладу його в енергію.

Навантаження треба починати і збільшувати потихеньку, щоб не мати великого болю в м'язах. Трохи тяжкості в м'язах - це ОК, але не так, що ви не можете рушити рукою-ногою.

Платити за дорогою спортклуб зовсім необов'язково! Багато жінок відчувають себе ніяково, займаючись в спортзалі, де все на них дивляться. Будь-яка фізична навантаження допоможе, наприклад, можна помити стелі на кухні!

Важливі рекомендації для похудання ви знайдете тут: тренировки для похудения.

Що трапиться, коли ви схуднете і скинете вагу

Коли ви схуднете, ви помітите, що у вас з'явилося більше енергії і вам як ніби стало легше жити. Так воно і є - ви менше носите з собою ваги. Якщо ви схудли на 5 кг, це як ніби ви носили п'ятикілограмову сумку і від неї позбулися!

При зміні харчування у вас зміниться і колір обличчя, воно посвіжішає і покращиться тонус шкіри. Це працює як підтяжка без хірургічного втручання. Ви станете виглядати молодше.

При фізичних навантаженнях зміниться постава. Вам буде легше триматися прямо і зміцнілі м'язи будуть підтримувати прямий спину. Це допоможе вам здаватися вище і стрункіше.

Ну і останнє - на вас почнуть звертати більше уваги чоловіки, а на відпочинку буде не соромно надіти бікіні! Успіху!

Просмотров: 667 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz