Вторник, 16.04.2024, 10:44
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Май » 16 » Друк банерів
00:06
Друк банерів

Банер — це виріб із спеціальної вінілової тканини на якій виконується широкоформатний друк. Широкоформатний друк, в залежності від застосування виробу миє бути як дешевої вуличної, так і високоякісної інтер'єрної. Зробити і виготовити банер у місті Київ з радістю допоможуть фахівці компанії Print Media Group.

Банер – один із самих бюджетних і найбільш затребуваних рішень у зовнішній рекламі. В якості найбільш простих вивісок використовуються банери у місті Київ.

Банери — найчастіше застосовуються для короткочасної реклами, оголошень про розпродажі, надходження нового товару, всіляких акціях, продаж нерухомості, будівель.

Терміновий друк банерів в місті Київ

У всіх бувають непередбачувані ситуації. Вам необхідно терміново розмістити тимчасову або постійну вивіску? Або в максимально короткі терміни знайти орендаря для дому? Або Ви раптом вирішили провести якийсь захід чи зробити тиждень знижок? У такому разі замовити друк банера в місті Київ необхідно дуже швидко.

Надрукувати і виготовити банер в місті Київ може наша власна друкарня, розташована на вулиці Саксаганського.

Банерна реклама в місті Київ зустрічається досить часто і саме тому необхідно замовляти банер в компанії, що володіє великим досвідом.

Переваги банерної друку

Популярність такого виду продукції, як банер і його виготовлення в Київ р. пояснюється універсальністю і довговічність виробу.

Банерна тканина легко обробляється, ріжеться, спаюється, склеюється – що робить максимальний розмір виробу практично необмеженим, тому банери часто застосовуються для брэндмауэров, розмірів в фасад будівлі, для таких випадків застосовується спеціальна сітка, яка пропускає повітря і може застосовуватися в будь-яких розмірах без ризику бути порваній вітром. В залежності від бюджету кампанії, строку експлуатації, розміру кінцевого банера тканина може бути різної якості литої (більш якісний) або ламінованої (менш довговічний), і різної густини/товщини.

Банерна друк в місті Київ від компанії Print Media Group виходить відмінної фотоякості, замовляйте вже сьгодні: баннер киев.

Найбільш часті застосування банерів такі:

Тимчасові вивіски,
Продаж/Оренда будівель,
Плакат для Виставки/Презентації,
Ширми для прес-конференцій,
Реклама для заборів і турнікетів під час проведення спортивних змагань,
Банер для змінних площин для носіїв типу Павук, Roll Up, Pop up,
Декорація фасаду будівлі, магазину,
Оформлення вітрини магазину і багато інші застосування. 
Зараз поширений банер павук в місті Київ. На нашому принтері ми надрукували вже безліч банерів для такого роду конструкцій і всі вони чудово виглядають на різного роду виставках.

Для кріплення банери обладнуються спеціальними металевими отворами – люверсами. Завдяки цьому виходить максимально міцне кріплення і натяг банера. Ми підбираємо найбільш підходяще кількість люверсів і віддаємо готовий виріб разом із ними.

Розміщення і монтаж банера може бути різним:

Банер на балконі в місті Київ
Банери можуть монтуватися як самостійна рекламна площина
Монтаж у вигляді рами
Монтаж на підготовлену площину

Просмотров: 636 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz