Вторник, 16.04.2024, 07:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Август » 30 » ДОСТОЇНСТВА І НЕДОЛІКИ ВАНТАЖНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ
22:48
ДОСТОЇНСТВА І НЕДОЛІКИ ВАНТАЖНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ

Послуги з перевезення вантажів – це одна з найбільш швидко розвиваються галузей на ринку. Нічого дивного в такому стані речей немає. 

Все більшій кількості фірм, компаній, індивідуальних підприємців, просто фізичних осіб вимагається, умовно кажучи, перемістити вантаж з пункту А в пункт Б Зробити це самостійно часом немає можливості. У такому разі вдаються до послуг фірм-перевізників.

Організація перевезення вантажів автотранспортом має ряд безсумнівних переваг, так і ряд недоліків. Про те і про інше читайте у цьому матеріалі.

ЗА І ПРОТИ ПЕРЕВЕЗЕНЬ НА ГРУЗОВОМУ АВТО

Отже, незаперечною перевагою автотранспортних вантажоперевезень є його висока мобільність. Автомобіль може при необхідності змінювати маршрут прямування, перевозити вантаж від складу до дверей замовника. Вантажний автомобільний транспорт може бути досить швидко подремонтирован при поломки в дорозі.

Складання індивідуального плану вантажоперевезення на автомобілі – часте справу. Погодьтеся, що це особливо зручно для негабаритних вантажів, що відрізняються особливими розмірами або умовами доставки.

Щоб уникнути проблем, оримайте консультацію з техніки безпеки перевезення грузів: Säkerhetsdatablad Konsult.

Вартість страхування вантажу при перевезенні, його супровід, погодження всіх додаткових моментів при необхідності – ось далеко не повний перелік переваг вантажний автотранспортної компанії.
У тому випадку, коли потрібно доставити вантаж, а доріг в пункт призначення ні, з цим завданням також впорається автотранспорт.

Вантажний автомобіль відвезе вантаж до морського порту, літаку, залізничної станції. Очевидно, що роль автотранспорту вкрай висока.

Справедливо буде зазначити, що вантажний автотранспорт не позбавлений недоліків. В першу чергу це кримінальна обстановка на дорогах. Просто кажучи, вантаж можуть вкрасти, і водій нічого не зможе зробити, крім як проінформувати правоохоронні органи про факт вчиненої крадіжки.

Другий момент – це відносно невисока вантажопідйомність автотранспорту. У порівнянні з водним, наприклад, вантажопідйомність очевидно нижче. Автотранспорт безпосередньо залежить від якості доріг і можливості технічного обслуговування в шляху.

У зимовий період часу перевезення автотранспортом залежні від погодних умов. Однак, незважаючи на наявні недоліки, у всіх інших випадках перевезення на вантажних автомобілях стають просто незамінними.

При виборі автотранспортної компанії перш за все звертайте увагу на наявність ліцензії на цей вид діяльності і на відгуки про неї інших замовників. При такому підході ви будете застраховані від неприємностей.

Просмотров: 587 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz