Понедельник, 29.04.2024, 05:45
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Февраль » 13 » Для чого призначений пірометр
02:30
Для чого призначений пірометр

Пірометри необхідні для зняття високих температур безконтактним способом. Це необхідно в тих умовах, де температура надзвичайно висока, де неможливо встановити температуру звичайними електронними термометрами. Пірометр має інфрачервоний датчик, який відповідає за визначення температури в спектральному діапазоні. Це дає високу ефективність і точність для зняття температурних показань.

Якщо вас зацікавили дані пристрою, то вам необхідно придбати інфрачервоний пірометр. Призначений для визначення високих температур, деякі моделі мають вбудовану пам'ять, що дозволяє проводити порівняння температур. Даний пристрій може бути виконано у вигляді пістолета, що дає зручність при його використанні. Щоб заміряти температуру, необхідно навести лазер на об'єкт, з якого буде здійснено зняття показників. Мікропроцесор, який встановлений в пристрій, що перетворює, цифрові сигнали в числове значення і відображає його на дисплеї приладу.

Пірометри та інші вимірювальні прилади доступні тут: http://pirometr.com.ua/products/Cifrovoi-izmeritel-vlajnosti-zerna-HP-7032G.html.

Деякі моделі пірометрів мають підсвічування дисплея, що дає зручність використання пристрою в тих приміщеннях, де існує недолік освітлення. Ціни на пірометри можуть змінюватись в залежності від обраної моделі, однак варто врахувати головну особливість – чим дешевше обладнання, тим менший діапазон температур воно може вичислити. Пристрій компактний, має малі габарити, що надає зручність при експлуатації. Споживання енергії здійснюється за рахунок стандартної батареї типу "Крона". Існують моделі, які здатні передавати інформацію на персональний комп'ютер, за допомогою USB кабелю.

Придбати інфрачервоний пірометр можна в спеціальних магазинах, де продають спеціальне обладнання для різних сфер промисловості. Крім цього, ви можете здійснити замовлення даного пристрою в мережі інтернет, на спеціальних ресурсах продажів даного обладнання. Багато хто задається питанням - де застосовуються пірометри?

Застосування пірометрів широко поширено у промисловій сфері діяльності, теплоенергетиці, металургії. Крім цих сфер, пірометр можна використовувати навіть у побуті. Дані пристрої дозволяють проводити вимірювання температури безконтактним способом, що запобіжить отримання опіків або теплового удару персоналу, так як не потрібно буде підходити ближче до джерела високих температур.

Просмотров: 593 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz