Пятница, 26.04.2024, 19:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Июнь » 4 » Чи варто купувати ліки в інтернет-аптеках?
14:17
Чи варто купувати ліки в інтернет-аптеках?

Інтернет-магазини останнім часом почали набирати все більшу і більшу популярність, і для жителів нашої країни покупки в них стали буденною справою. А віднедавна з'явилися і онлайн аптеки, залучають цінами, які значно нижчі, ніж у звичайних. Подивитися приклад такої аптеки можна тут: Wer.ru. Приваблює те, що за ліками не потрібно нікуди йти і замовлення можна створити, не покидаючи стін рідного дому. Але купівля лікарських препаратів – справа серйозна, від якого залежить ваше здоров'я, і, можливо, життя. Так чи варто купувати ліки в онлайн аптеках і на що варто звернути увагу?

Зайшовши на будь-який сайт інтернет аптеки, ви побачите величезний каталог лікувальних препаратів, які розсортовані по розділах, і знайти потрібні ліки вам не складе особливої праці. Форми оформлення замовлень нескладні і будуть зрозумілі для користувача тільки почав роботу з комп'ютером. Вам залишається лише зайти, вибрати і оформити заявку. До того ж ціни на такі препарати в дійсності значно нижче, ніж в реальних аптеках і вам за ними не потрібно буде стояти в черзі.

З іншого боку ви не можете подивитися товар перед покупкою. Він може приїхати вам бракований, прострочений, а то й підроблений. Природно, ви не зможете повернути або висловити якісь претензії продавцям. А якщо ви будете вживати підроблений товар, то ваша хвороба може не тільки погіршитися, а й може додатися пара-трійка нових захворювань. Відверто кажучи, були і летальні випадки. Так що економія подібного роду може закінчитися плачевно.

Замовляйте сертифіковані ліки з закордону тут: Эсказол.

Але, на щастя, є і нормальні онлайн аптеки. Як правило, вони існують в реальних містах, а онлайн магазин створений для залучення нових клієнтів та зручності покупців. Наприклад, все та ж інтернет-аптека wer.ru. Такі фірми мають супутніми даного бізнесу документами, і мають право займатися цим видом діяльності. У таких аптеках можна купувати препарати, особливо не замислюючись. Спитайте у друзів і знайомих, які користувалися їх послугами. Якщо все нормально і така аптека дійсно існує, то їй можна вірити.

Просмотров: 775 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz