Понедельник, 29.04.2024, 04:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Август » 4 » Атласні стрічки на весіллі
00:41
Атласні стрічки на весіллі

Атласна стрічка - універсальна і багатофункціональна деталь, яка може бути як допоміжним елементом весільного декору, так і повноцінним прикрасою святкового оздоблення!

Варіантів використання атласних стрічок в декорі дуже багато. Самі стрічки теж бувають різноманітні: однотонні, з принтами, широкі, вузькі, короткі, довгі і так далі. Які саме стрічки вибрати? Це залежить від стилю вашої романтичної церемонії, а також від загальної колірної гами весільного декору. До речі, прикраси з атласних стрічок дуже просто виготовляти самостійно!

Весільні гірлянди з атласних стрічок

Підвісні прикраси з атласних стрічок виглядають неймовірно ефектно (особливо якщо стрічки довгі і їх багато). Спадаючі стрічкові гірлянди можна підвісити куди завгодно: на люстри, під стелю, на двері; з них можна створити цілі «стіни», які підходять для фотозоні або просто для створення ошатного фону. Атласними стрічками можна прикрасити і весільну арку. Крім цього, стрічки є універсальним декоративним «помічником»! За допомогою красивих стрічок підвішуються інші прикраси - ліхтарі, квіти, вази або свічники.

Замовляйте вже зараз: атласные ленты. Доступні ціни за високу якість.

Атласні стрічки на стільцях

Просто пов'язавши кілька атласних стрічок на спинку, ви отримаєте трохи богемне, незвичайна прикраса для стільця. Головне, щоб стрічки були акуратними і гладкими (само собою, їх заздалегідь необхідно погладити). Вінки, таблички і квіткові прикраси до весільних стільців теж можна прикріплювати за допомогою атласних стрічок.

Прикраси з атласних стрічок і квітів

Весільні букети, вази для квіткових композицій, а також квіткові гірлянди можуть бути доповнені атласними стрічками відповідних відтінків. Петельки для підвісних квіткових прикрас (наприклад, для куль з квітів) теж виглядають дуже красиво!

До речі, в букеті нареченої атласна стрічка також виглядає гармонійно: вона може бути короткою і просто оперізувати стебла квітів, а може і спускатися мало не до землі! Стрічки можуть бути різної довжини і ширини.

Атласні стрічки для гостей

Атласні стрічки, прикріплені до паличок, стануть чудовою альтернативою бенгальським вогнів! За іноземної весільної традиції цими стрічками прийнято розмахувати в повітрі під час проходу нареченого і нареченої, бажаючи їм щастя.

Атласними стрічками з принтами у вигляді ініціалів або імен гостей можна прикрасити сувеніри, приготовані для учасників церемонії!

Просмотров: 713 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz